Frans Bauer schrok zich een ongeluk toen hij hoorde dat hij mee moest doen aan de bloedzuigeract van vampier Vincent in De nieuwe Uri Geller…

Frans was in de De nieuwe Uri Geller-studio om een interview te doen met Patty Brard. Toen zei Vampier Vincent ineens tegen Frans: "Jij bent de hoofdgast. Ik zet wat bloedzuigers op je, dan snijd ik mijn vinger open en dan meng ik dat met jouw bloed. Dan kan ik jouw gedachten lezen."

Frans vond dat geen gezellig plan: "Een bloedzuiger op me? Er zit maar één iemand aan mijn lijf en dat is Maris! Ja sorry, maar daar heb ik geen zin in. Ik ken jou niet eens! Ik begin daar echt niet aan."

Toen hij een gierende Patty Brard zag, wist hij hoe laat het was. "Is dit niet echt? Wat ben jij gemeen!"

Maar het gegein met Frans was nog niet afgelopen.

Toen hij bij de repetities een show van Rob en Emiel bijwoonde, werd er een inscriptie van iemands trouwring voorgelezen. Maar ook toen de datum in de ring werd opgelezen, ging er bij Frans geen belletje rinkelen… "Is die van mij?", vroeg Frans verrast. "Ja, je weet toch wel wanneer je getrouwd bent?", zei Patty. Toen pas had hij door dat hij zijn ring kwijt was. "Jeetje, het lijkt wel Houdini!’, riep Frans.

Frans Bauer boekt u bij Twilight Entertainment