Ter ere van de release van de nieuwe single ‘De Wereld Is Een Gekkenhuis’, komt Frans Bauer speciaal naar het noorden van het land.

Op zaterdag 21 januari bezoekt de zanger uit het Brabantse Fijnaart zowel Free Record Shop Groningen Paddepoel als Leeuwarden om zijn nieuwste hit te laten horen en met zijn fans op de foto te gaan. Wie een handtekening wil is op 21 januari ook van harte welkom bij Free Record Shop Groningen of Leeuwarden.

De nieuwste single van Frans Bauer is afkomstig van Frans zijn laatste album ‘Gloednieuw’. De populaire volkszanger, maar inmiddels ook succesvolle presentator, heeft voor zijn nieuwe album alles uit de kast gehaald.

Frans schreef in de maanden voor de release van zijn album meer dan veertig nieuwe liedjes. Voor het album is een selectie gemaakt van de veertien mooiste liedjes waaronder ook de nieuwe single ‘De Wereld Is Een Gekkenhuis’. Naast de zelf geschreven liedjes, is het tevens het eerste album dat Frans Bauer zelfstandig produceerde. Natuurlijk is Frans enorm trots op zijn nieuwe album: “Ik schreef al vaker zelf liedjes, maar bewaarde dit voor mezelf. Onder aanmoediging van diverse fans heb ik nu toch besloten de liedjes openbaar te maken. Heel spannend, want het is nu nog meer een stuk van mijzelf.”

Wil jij Frans Bauer live zien optreden, op de foto met de zanger of een gesigneerd exemplaar van de nieuwe single bemachtigen? Kom dan op zaterdag 21 januari vanaf 12.00 uur naar Free Record Shop Groningen Paddepoel of vanaf 15.00 uur naar Free Record Shop Leeuwarden voor een optreden en signeersessie van de Brabantse volkszanger.

Programma zaterdag 21 januari 2012:
• Signeersessie en optreden Groningen Paddepoel, Dierenriemstraat 132 vanaf 12.00 uur.
• Signeersessie en optreden Leeuwarden, Zaailand 123 vanaf 15.00 uur.