Frans Duijts is 180 graden om gegaan. De zanger, die begon als Hazes-imitator, krijgt een reallifesoap. „Als sloper in ons familiebedrijf had ik naast mijn werk het zingen. Nu heb ik een zangcarrière en daarbij draai ik op een laag pitje mee op kantoor. Alles wordt gefilmd. Mijn leven is drastisch veranderd.”

Frans, die een grote hit scoorde met Jij denkt maar dat je alles mag van mij, straalt van oor tot oor. „Ik had niet durven dromen dat ik zou kunnen leven van de muziek. Ten minste tweehonderd keer per jaar sta ik op het podium.

Mijn vrouw zorgt ervoor dat ik een goede verdeling tussen zingen, het sloopbedrijf en onze drie kinderen maak.”

„Ik probeer ook zo veel mogelijk bij mijn gezin te zijn”, vervolgt Frans. „Het gaat allemaal om balans. Mijn vrouw steunt mij: zij beheert, samen met mijn management, de agenda. En dat lukt heel goed. Zoals het nu reilt en zeilt, vind ik fantastisch.”

„Ik leef mijn droom, dat is waar. Daarom heb ik mijn nieuwe album Leef Je Droom genoemd. Ik beleef het als in een roes. Jaren geleden ben ik begonnen als Hazes-imitator, maar nu zing ik eigen nummers. Mensen waarderen mijn muziek, dat vind ik helemáál geweldig. Als je iets aanpakt, hoop je altijd dat het aanslaat.”

Frans Duijts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron;telegraaf