Volgende week, op 25 oktober,  komt alweer het vijfde album uit van Frans Duijts getiteld ‘Oud & vertrouwd’. De titel spreekt voor zich: op dit album zal Frans terug gaan naar zijn roots, daar waar alles is begonnen.

Het gevoel dat de muziek op het album meebrengt is vertrouwd, zoals we Frans kennen en hebben leren kennen. Frans Duijts organiseert speciaal voor zijn fans op zaterdag 9 november de Frans Duijts Fandag for Unicef.

Frans zet zich in voor de Hero for Zero actieweek van Unicef. Alle opbrengsten van deze fandag komen dan ook ten goede aan Unicef.

Tijdens deze fandag zullen de fans verwend worden met een intiem concert van Frans Duijts waar hij de nummers van zijn nieuwste album voor het eerst ten gehore zal brengen. Er zijn reguliere kaarten beschikbaar en er zijn kaarten beschikbaar incl. diner. Frans Duijts zal zelf ook aanschuiven tijdens dit diner, dus zorg dat u deze unieke kans niet mist. Iedere bezoeker krijgt gratis het nieuwe album ‘Oud & Vertrouwd’ thuis gestuurd. Indien u voor 21 oktober de kaarten besteld ontvangt u het album op 23 oktober per post bij u huis. Dat is 1 dag voor de landelijke release!