Frans Duijts is zich niet echt bewust van de gevolgen die zijn reallifesoap met zich mee gaat brengen. Volgens zijn collega en ervaringsdeskundige Jan Smit kan een realitysoap een behoorlijke impact op je leven hebben. Maar daar maakt Duijts zich nauwelijks druk om.

Duijts zat tijdens de première van zijn eigen soap zelf niet voor de buis. "Ik moest gisteravond gewoon werken", vertelt de zanger, die op gewone kantoortijden werkt in het sloopbedrijf van z’n vader. "Maar ik heb de aflevering van tevoren gezien. Heel vreemd, dat is even wennen. En nu wachten op de kijkcijfers."

"Als je zo’n soap maakt, gaat het opeens heel hard met je bekendheid. Dat weet ik uit ervaring. Ben je je daarvan bewust?", vraagt Jan Smit tijdens zijn debuut als radiopresentator van ‘100% Jan’. Duijts zegt zich daar nauwelijks bewust van te zijn. "Ik ben er niet zo bang voor dat het heel anders gaat worden", antwoordt hij.

"Het gaat zoals het gaat, het is zoals het is", zegt de nuchtere volkszanger. "Het enige dat ze niet mogen zien is de badkamer, in de blote kont enzo. Daar zit Nederland niet op te wachten", denkt Duijts. "En ’s avonds tot het naar bed gaan. Tot daar gaat het."

Frans Duijts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:NLtracks.nl