Zanger Frans Duijts sloopte vandaag speciaal voor zijn albumpresentatie een muur om zo op een ludieke wijze zijn nieuwste album te onthullen.. Daarin ontving de zingende sloper uit Tiel het 1e exemplaar uit handen van een speciale gast: de vinder van zijn gestolen vrachtwagen mocht deze belangrijke taak op zich nemen.

Het vierde album van Duijts ‘Alles met je delen’ ligt vanaf vandaag in de winkels. Er is bijna 2 jaar aan dit album gewerkt om er echt een speciaal album van te maken. Op het album werkt Duijts samen met onder andere Fluitsma & Van Tijn, Grad Damen, Django Wagner, Tom Peters en Manfred Jongenelis. Het album werd vandaag niet alleen in Nederland gelanceerd, maar is vanaf nu ook in Vlaanderen te verkrijgen.

‘Het is een bijzonder rijk album geworden’, aldus Duijts. ‘Naast mijn eerste nummer 1 hit ‘Morgen is pas morgen’ bevat het album 15 nieuwe tracks waaronder mijn laatste single ‘Laat me nooit alleen’. Ik heb aan dit album mogen werken met veel vrienden en bekenden uit het vak en dat heeft tot een mooi resultaat geleid. Ik ben trots op mijn nieuwe repertoire en kan niet wachten om het in het land te brengen’, zegt een trotse Frans Duijts in een reactie.