In november 2015 is het voor de Tielse volkszanger Frans Duijts precies 10 jaar geleden dat hij zijn muzikale carrière begon. Hét moment voor Frans om zijn nieuwe single ‘Elise’ en het verzamelalbum ’10 jaar – Mijn grootste hits tot nu toe’ uit te brengen.

Naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts toerde Frans door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Het was voor Frans een stiekeme droom om het ooit met eigen repertoire te proberen. Eind 2005 bracht hij het door Pierre Kartner geschreven nummer ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ uit, dat tot op de dag van vandaag nog steeds één van zijn grootste hits is.

Afgelopen vrijdag heeft Frans zijn nieuwste single ‘Elise’ gepresenteerd. Het nummer is de voorloper op zijn Best Of album genaamd ’10 jaar – Mijn grootste hits tot nu toe’. Een verzamelalbum met hierop zijn grootste hits, nieuwe singles en tracks uit het TV-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ dat vanaf 6 november in de winkels ligt en online verkrijgbaar is.