Met een wildcard wist volkszangeres Daantje toch maar mooi de finale te bereiken van Bloed, Zweet en Tranen. De zangeres uit Vinkeveen groeide in de televisieshows bij SBS6 uit tot de favoriet van het publiek.

Niet voor niets dus ging haar single ‘Jij’ meteen sky high de hitlijsten in. Daantje heeft inmiddels onderdak gevonden bij Rood-Hit-Blauw Produkties.

Vorig jaar tekende ze deze samenwerking op met de release van de single ‘Ik zie het in je ogen’ en momenteel werkt Daantje tussen haar vele optredens door aan de afronding van een compleet album.

Al op jonge leeftijd begint Daantje met zingen. Ze is dan ook al snel de favoriet bij bezoekers van de plaatselijke kroeg wanneer zij de liedjes van de Zangeres Zonder Naam over de speakers laat horen. Na haar succesvolle avontuur bij BZET en de single ‘Ik zie het in je ogen’ komt deze volkszangeres nu met haar nieuwe single ‘Ga’. Vanuit haar achtertuin kijkt ze uit op het huis waar Hazes ooit woonde en nu covert ze dus een nummer van volksheld Dré. Een puur levenslied dat op het lijf geschreven lijkt van Daantje die als geen ander een tekst als deze weet neer te zetten.

Door de release van deze single en het naderende album bewijst Daantje maar weer eens dat zij absoluut een blijvertje is binnen de Nederlandse muziek.