Het was een zinderende finale vanmorgen tijdens de Carnavalskraker finaleshow van de regionale commerciële radiostations Radio 8FM & Radio Hollandio in Brabant.  Luisteraars van zowel Radio 8FM als Radio Hollandio brachten massaal hun stem uit op 1 van de 4 genomineerde finalisten om te laten weten wat zij de allerbeste carnavalshit van 2010 vinden.

De 4 finalisten verzorgden nog een spetterend liveoptreden vanuit het feestcafe, om op die manier nog 1 keer het publiek te overtuigen van hun geweldige carnavalshit!

De vakjury, bestaande uit De Deurzakkers en Niek & Danny waren het unaniem eens. Zij gaven Gebroeders Ko een dikke 10 voor hun kraker “Geef mij de sleutel van jouw voordeur!” De luisteraars hadden naast de Gebroeders Ko nog een favoriet; Helemaal Hollands .Nadat alle SMS-, Internet- en Vakjury-stemmen geteld waren was dit de einduitslag:

Winnaar: Gebroeders Ko – Geef mij de sleutel van jouw voordeur
02: Helemaal Hollands – De Ober
03: Alex – Lekker blijven liggen
04: Peter Smulders & Veul Gere – Dat zit wel snor

Ton Koopmans van Gebroeders Ko; “Ongelooflijk wat heerlijk om door zowel deze gewichtige vakjury als door het publiek tot winnaar uitgeroepen te worden, echt een kroon op ons werk.”

Gebroeders Ko boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:Sterrenparade.nl