Aanstaande zondag 7 juli is het exact 39 jaar geleden dat Nederland de WK finale met 2-1- verloor van Duitsland en daarom wordt er een revanche wedstrijd georganiseerd tussen oud-Nederland en oud-Duitsland en RTL 7 zend deze wedstrijd vanaf 18.00 uur Live uit.

Voor Nederland hebben zich onder andere  Ronald de Boer , Willem Kieft , Erwin Koeman , de broertjes Witschge en John van ’t Schip aangemeld en voor Duitsland treden ondermeer aan : Lothar Matthaus , Jurgen kohler , Adreas BrehmeE en Oliver Neuville , dus het zal een echte klassieker worden.

 De Gebroeders Ko zijn gevraagd om het evenement muzikaal op te luisteren omdat zij met hun Hits in Nederland en ook in Duitsland zeer succesvol zijn. Dit optreden in het Tivoli-stadion in Aken , zal vanaf ca.19.00 uur Live te zien zijn op TV Sat 1 in Duitsland en op RTL 7.

De Gebroeders Ko laten weten zeer vereerd te zijn met de aanvraag voor dit optreden waar weer enkele miljoenen mensen naar zullen kijken en melden verder dat er op 1 aug een echte Gebroeders Ko Kraker uit zal komen getiteld : “ Ik Ben Verliefd , Maar Niet Op Jou “.