Dubbelslag, is normaal gesproken een term die men gebruikt als iets twee keer hetzelfde stempel krijgt, het gaat helemaal op voor de carnavalssingle ‘Geef mij de sleutel van jouw voordeur’ van de Gebroeders Ko. Het nummer is namelijk tot twee keer toe verkozen tot het beste carnavalslied van Brabant. Vrijdagochtend ontvingen de Gebroeders Ko uit handen van Radio8FM/Hollandio een grote bokaal voor de beste “kraker van 2010” en ’s middag mocht het enthousiaste duo eenzelfde prijs ophalen bij Omroep Brabant.

Tijdens het optreden bij 3 Uurkes Vurraf, de officiële aftrap van het carnaval in Brabant in Eindhoven, werden de Gebroeders Ko verrast met de enige echte Kies je Kraker gouden plaat. Het is voor de tweede keer dat de broers de Kies je Kraker competitie hebben gewonnen, vorig jaar wonnen zij met het liedje ‘Nie prate nie & nie zinge nie’.

Op beide genoemde zenders zijn de verkiezingen populair, dat blijkt wel uit het feit dat er massaal gestemd is door kijkers en luisteraars, daarnaast was er een deskundige jury die de verschillende nummers beoordeelde. Overigens is de single niet alleen in Brabant een groot succes, inmiddels staat de plaat in Aruba ook al drie weken op nummer 1.

Gebroeders Ko boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron: De Sterrenparade