Een gloednieuwe show met Live band. De bekende klasse en kwaliteit, in het spannende pakje van een party animal. Dàt is Fiesta Perez, Belle Perez in feest-uitvoering.
 
Natuurlijk krijg je Belle’s beste in pure danspop-stijl voorgeschoteld, snediger, sensueler en stoerder dan ooit: Enamorada, El Mundo Bailando… En dan knalt daar een extra lading Spaanse peper de zaal in op de bloedhete vibes van Born to be Alive en de strakke reggaeton van Despacito. Het opzwepende Let’s get Loud, de stomende soul van Dancing on the Ceiling of het catchy Locked out of Heaven van, jawel, Bruno Mars…

Je gaat er van dansen als in Cuba en feesten als op Ibiza, van de Macarena tot Lambada. Belle neemt je mee in een super-set vol dance-hits met zowel hippe als old-school latin feel. En je kan er gif op nemen: Rhythm is gonna get you.

De voorbije maanden heeft Belle Perez in het grootste geheim gewerkt aan een zomeroffensief van formaat. Belle’s nieuwe single, ‘Rumba’, kwam tot stand door een intense samenwerking met één van LA’s top producersduo’s inzake Latin hits, The Swaggernautz, Jovany Javier en Tot Tan (The Swaggernautz )scoren momenteel een monsterhit met‘ ‘Échame La Culpa’ van Luis Fonsi en Demi Lavato

“Na mijn deelname aan Liefde voor Muziek en het hitalbum ‘Agua y fuego’ had ik het gevoel dat het tijd was voor een nieuwe sound”, zegt Belle.  “‘Rumba’ is zon, zee, strand … kortom ‘totally summer proof’! Zelf ben ik echt heel blij met de nieuwe sound en trots op het resultaat.  Let the summer begin”, aldus Belle. 

Belle Perez met LIVE band is te boeken voor € 7.450 excl. BTW/ Buma
Showtime 1 x 75 minuten
Incl. monitoring