Ook als Joling op een buitenlandse man zou vallen, wil hij zijn leven in Nederland niet opgeven. "Dus dan ga je naar het buitenland en wat moet je dan? Dan ga je in het buitenland wonen omdat je verliefd bent op iemand en dan laat je alles zitten? Ik zou dat niet kunnen. Daar ben ik te Nederlands voor. Maar zeg nooit nooit."

De 52-jarige zanger is blij met zijn nieuwe plaat Ik Ook Van Jou, die vanaf vrijdag in de winkel ligt. "Het is een heel gevarieerd album met prachtige ballads en heel veel leuke uptempo stukjes. IK ben er zelf heel blij mee."

Ook heeft hij een cover van André Hazes voor de cd opgenomen voor zijn moeder. "Je moet niet aan Hazes komen zeggen ze. Maar dit is natuurlijk een hele mooie uitvoering met mijn eigen stem en mijn eigen gevoel voor mijn moeder, en dat staat zo dichtbij." Joling is blij dat hij zijn moeder nog heeft. "Die wordt van de zomer hoop ik 84. En dan ben ik heel blij dat ik haar heb mogen toezingen. Dit is wel een juweeltje op mijn cd."

Joling merkt zelf ook dat hij ouder wordt. Zo worden zijn katers steeds heftiger en heeft hij moeite om die weg te krijgen. "Als je ’s avonds veel drinkt, normaal als ik ’s morgens ging hardlopen was het weg. Maar nu ben ik vaak ’s avonds nog niet helemaal bij de mensen. Misschien moet ik ook dan iets minder drinken, dat zou het allerverstandigst zijn", lacht hij.