Gerard Joling heeft spijt dat hij ja heeft gezegd op Move Like Michael Jackson. „Eigenlijk kan ik het er nu niet bij hebben, want ik heb geen tijd om op adem te komen”, zegt de zanger/presentator. „Het afgelopen halfjaar ben ik bezig geweest met Popstars dat de laatste tijd overlapte met de Michael Jackson-show. Dat is superintensief.”

Hij vervolgt: „Het zou best lekker zijn geweest als ik na de finale van Popstars vanavond een paar weken pauze had kunnen hebben.

Want ik merk gewoon dat ik met al dat aanbod van werk moet oppassen dat ik niet teveel hooi op mijn vork neem. Om die reden hebben we mijn optredens in het land ook op een lager pitje gezet.”

Lacht: „Maar ik klaag niet hoor. Ik vind het fantastisch dat mijn carrière zo lekker loopt. Eerder heb ik al een keer meegemaakt dat het opeens ook weer minder kan worden. Daarom geniet ik er nu extra van.”

De laatste weken is Gerard bij de voorrondes van Move Like Michael Jackson geweest. „De deelnemers kwamen uit allerlei landen, waaronder Spanje. Het is echt genieten. En Timor Steffens, de jongen die in de show van Michael Jackson zou gaan dansen, zit in de jury. Hij is daar natuurlijk geknipt voor.”

De zanger kijkt uit naar de finale van Popstars:„Natuurlijk heb ik een favoriet”, zegt hij. „Wie verklap ik niet, maar wel kan ik zeggen: als diegene het niet wordt, eet ik mijn schoenzolen op!”

Gerard Joling boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:telegraaf