De vakantie van Gerard Joling in Zuid-Frankrijk is ruw verstoord, omdat hij na het zetten van een henna-tattoo een allergische reactie heeft gekregen.

De zanger schrijft op zijn website dat hij een tribal van henna op zijn bovenarm heeft laten zetten. De volgende dag begon zijn arm behoorlijk pijn te doen…

"Er kwamen blaasjes, blaren en flinke uitslag", schrijft ‘Geer’. "Toch maar even naar de dokter gegaan." Daar kreeg de artiest te horen dat hij een zware allergische reactie heeft opgelopen. ’s Nachts laaide de pijn zo hevig op, dat hij naar het ziekenhuis moest.

"Ze wilden mij het liefst in het ziekenhuis opnemen om alles goed in de gaten te kunnen houden. Ik had behoorlijke verhoging." Gerard werd ’s ochtends echter alweer naar huis gestuurd. "Met een pak medicijnen."

Woensdagavond is de zanger weer terug in Nederland. Hij gaat zo snel mogelijk een bezoek brengen aan zijn dermatoloog. "Ik heb hem een foto gestuurd en hij is er erg ongerust over. Ik voel me nog steeds niet lekker. Hoop dat het nog goed gaat komen, al maak ik me echt zorgen!"