Zanger en presentator Gerard Joling krijgt een beeld bij Madame Tussauds. Joling verscheen eerder ook al in was in de Amsterdamse attractie.

Directeur Kees Klesman van Madame Tussauds Amsterdam zegt dat ze niet om Gerard heen kunnen. “Zijn sterrendom is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en lijkt nog steeds geen piek bereikt te hebben. Met kijkcijferhits als Sterren Dansen op het IJs, Popstars en Holland’s Got Talent is Gerard niet meer van de televisie weg te denken.”

Joling staat volgens Klesman in de top vijf van meest gevraagde artiesten. Hij was twintig jaar geleden de eerste Nederlandse popartiest met een eigen wassen beeld. “Een paar jaar geleden is besloten het beeld uit de attractie te verwijderen omdat er nog weinig overeenkomsten waren tussen het beeld en de Gerard van vlees en bloed.”

De nieuwe Gerard Joling wordt gemaakt na een “intensieve poseersessie” in Londen, waar de zanger 1 april naartoe gaat en dat is volgens een woordvoerster van Madam Tussauds geen grap. Het is nog onduidelijk wanneer het nieuwe beeld wordt onthuld.

Gerard Joling boekt u bij Twilight Entertainment