Gerard Joling heeft ook in de maand oktober al zijn optredens af moeten zeggen vanwege zijn burn-out. Ook is hij onder behandeling van een KNO-arts.

De zanger en presentator heeft nog steeds last van oorsuizingen. Gerard vertrekt misschien binnenkort naar het buitenland voor een rustkuur om echt goed tot rust te komen.

“Ben afgelopen week voor onderzoeken geweest in Leiden. Voor een speciaal KNO-onderzoek omdat ik nog steeds last van oorsuizingen heb”, vertelt de 50-jarige artiest.“Ik heb daar een gehoortest gedaan en op het eerste oog zag alles er goed uit maar er volgen nog meer onderzoeken komende week om te kijken waar de oorsuizingen vandaan kunnen komen.Het klinkt allemaal ernstig maar zo gaat dat nou eenmaal met dit soort klachten. Vind het zelf ook niet zo leuk.”

De zanger, die net terug is van een lange vakantie uit Spanje, begint zich langzamerhand beter te voelen. “Er zijn nu zelfs dagen dat ik met echt goed voel en heb zelfs zin om weer wat te doen. Mijn artsen vinden nog steeds dat ik toch rustig aan moet doen en voorlopig nog niet mag werken zoals het er nu voorstaat”, legt Geer uit.

Gerard Joling boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:Sterren.nl