Gers Pardoel zou er voor tekenen om voor altijd het leven te leiden zoals hij dat nu doet. Over het zakelijke geschil met zijn vorige management maakt de 31-jarige rapper zich niet al te druk.

"Ze willen 65 duizend euro van me, maar dat klopt niet. Voorlopig heeft de rechter veertienduizend euro toegewezen", zegt hij zaterdag in De Telegraaf. "Ik maak me niet te druk. Ik heb een heerlijk leven, doe wat ik fijn vind, heb een dikke auto, een heerlijk huis en goed te eten en te drinken."

"Sterker, als ik een contract zou kunnen ondertekenen waarin ik me levenslang zou vastleggen om dit te kunnen blijven doen tegen deze voorwaarden, dan zou ik dat meteen doen", vervolgt Pardoel, die net samenwoont met zijn vriendin en binnenkort met het nieuwe album De Toekomst Is van Ons komt.

Op de plaat betuigt hij spijt aan zijn vader, die hij na het overlijden van zijn moeder negeerde en vervolgens een hartaanval kreeg. "Jarenlang heb ik ermee gelopen, maar zeggen durfde ik het niet. En pas nu heb ik erover durven rappen."