Gers Pardoel is niet verrast door zijn succes. De rapper, die met het nummer Ik Neem Je Mee een aantal weken bovenaan de hitlijsten stond en een hit scoorde met Guus Meeuwis, is overtuigd van zijn eigen kunnen.

De 30-jarige Pardoel kijkt op 2011 terug als ‘een superjaar’. "Met veel ups en downs, vooral aan het begin van het jaar", vertelt hij aan Novum Nieuws. Die hoogte- en dieptepunten golden volgens de rapper op zowel muzikaal als persoonlijk vlak. "Naarmate het jaar vorderde, ging het steeds beter."

Pardoels debuutalbum Deze Wereld Is van Jou, dat in oktober werd uitgebracht, kwam op de vierde plaats binnen in de Album Top 100. "We waren er best van overtuigd dat het een succes zou worden", zegt hij. "Dat klinkt misschien arrogant, maar het is gewoon een bepaalde weg die je bewandelt. Dat het zó groot zou worden, wisten we natuurlijk niet. De singles knallen gewoon. Mijn nieuwe single, Bagagedrager, is nog niet eens uit maar wordt nu al veel gedraaid."

Gers, die werd geboren als Gerwin, heeft het sinds zijn succes een stuk drukker. "Ik ben bijna twintig uur per dag in de weer. Soms slaap ik niet. Maar dit is mijn werk. Ik heb een periode niet zo veel te doen gehad en nu heb ik elke dag wel iets."

De rapper heeft ook al volop plannen voor het komende jaar. "Ik begin met losse optredens, maar wil ook zelf een toer gaan opzetten." Ook gaat hij op clubtoer met Guus Meeuwis. "Ik sta met hem in het Philips Stadion en daar speel ik ook eigen nummers met zijn band. Verder wil ik gaan werken aan mijn tweede album en meer gaan produceren voor anderen."