Gino Graus, de ‘kleine’ grote artiest uit het Brabantse land kijkt terug op een fantastisch muzikaal jaar! Zo werd 12 mei jl. alweer zijn tweede album ‘Uit mijn hart’ gelanceerd.

Gino Graus won hij bij de Buma NL-Awards de eerste prijs bij het Buma NL Demopanel, stond hij op de grootste podia van ons land, tekende hij bij Rood-Hit-Blauw produkties en werden singles als de ‘Heintje Medley’, ‘Dans allemaal maar mee’ (met de UC Dance Kids) en ‘Toch zit jij altijd in mijn hart’ positief ontvangen door publiek en media.

Kortom het kan haast niet anders of deze nog maar net 13-jarige zanger uit ’s-Hertogenbosch wacht een hele mooie muzikale toekomst.

Maar de koek is nog niet op voor 2012 wat Gino Graus aangaat; 15 december a.s. staat deze jonge zanger in een bomvol GelreDome op het Mega-PiratenFestijn dat in Arnhem traditioneel het piratenseizoen afsluit. Daarnaast komt dit mega talent van de lage landen met de kerstsingle; ‘Ik Verlang Naar Kerstmis’ waaraan ook nu weer de UC Dance Kids hun medewerking verleenden. Een ritmische en opgewekte kerstplaat want naast sfeervol is dit natuurlijk ook de tijd van vrolijkheid.

Er valt niets meer te wensen dan de openhaard, de mistletoe, lichtjes in de boom, lekker eten, samen zijn, kortom Kerstmis is zo fijn!! Angelique van Ham schreef de tekst, Mario Veltman produceerde zowel ‘Ik verlang naar kerstmis’ als de B-track ‘Kerstmis’ en de videoclip werd opgenomen in een uiterst sfeervolle setting in een tuincentrum ‘Ik verlang naar kerstmis’ is nu al één van de leukste nieuwe kerstnummers van dit jaar !