In maart bracht Giovanca haar album While I’m Awake uit. De opvolger van het enorm succesvolle debuut Subway Silence (Gouden Plaat) werd en wordt bejubeld door pers en publiek.

De prijzenkast van Giovanca raakt hierdoor steeds beter gevuld. Een 3FM Serious Talent Award had ze al op zak, dit jaar volgden een ELLE Style Award, Zilveren Harp en een Edison nominatie. Ze was als tafeldame regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door en is ambassadrice van Plan Nederland.

Giovanca’s live-reputatie is onomstreden. Naast een clubtour waarbij ze alle Nederlandse podia aandoet staat de charismatische zangeres op diverse toonaangevende festivals waaronder North Sea Jazz (in Rotterdam en op Curacao!) en The Hague Jazz. In Japan is ze een ware celebrity en zal ze dit jaar voor de tweede maal gaan touren.

Overal waar Giovanca ten tonele verschijnt wordt het publiek betoverd door haar feelgood muziek en overrompelende uitstraling. Giovanca zorgt voor een positieve vibe en een glimlach op eenieders gezicht.

Ook tijdens besloten evenementen maakt Giovanca een onuitwisbare indruk. Al diverse malen heeft ze bewezen het perfecte muzikale entertainment te kunnen bieden tijdens (bedrijfs)feesten, recepties en productpresentaties. Het mooie is ook dat Giovanca zich qua bezetting en repertoire naadloos kan aanpassen aan de sfeer en context van het evenement.

Giovanca boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.