Zangeres en winnares van de Buma NL award voor Beste Zangeres 2010 Glennis Grace is de nieuwe ambassadrice van Stichting Stop Kindermisbruik.

Glennis heeft niet lang geaarzeld over het ambassadeursschap voor Stop Kindermisbruik. "Ik wilde mij al langere tijd verbinden aan één doel."

"Toen ik bij de Tros TV-show de beelden zag van Yolanthe in India, op bezoek bij jonge slachtoffertjes van gedwongen prostitutie, werd ik zo geraakt." Vanaf dat moment wist ik dat ik in actie wilde komen voor Stop Kindermisbruik om weerloze kinderen te bevrijden en een toekomst te geven", aldus Glennis Grace.

Over Stop Kindermisbruik
In Azië worden elke dag tienduizenden meisjes gedwongen tot prostitutie. Stop Kindermisbruik bevrijdt deze meisjes en geeft ze een toekomst. Naast het bevrijden en reïntegreren van de misbruikte meisjes, geeft Stop Kindermisbruik voorlichting. Zowel in Azië, als in Nederland. Initiatiefnemers van de stichting zijn Yolanthe Sneijder-Cabau (tevens ambassadrice) en Arjan Erkel. Vivian Reijs, Glennis Grace en John Ewbank zijn ambassadeurs.

Glennis Grace boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:Sterren.nl