Glennis Grace baalt enorm dat de Toppers-concerten voorbij zijn. ,,De eerste avond was ik flabbergasted, maar van het tweede en derde concert heb ik zo genoten. Dit wil ik nog veel vaker beleven. Wat mij betreft, hadden de Toppers er nog tien optredens achteraan geplakt.”

Glennis biecht op dat ze voor het eerst in haar leven voor even haar tekst kwijt was. „Toen ik naar die mensenmassa in de ArenA keek, raakte ik in een soort trance. Ik moest helemaal nadenken over de eerste zin van de Grease-medley. Gelukkig pakte ik het daarna weer op.”

De geboren Amsterdamse, die recent pas echt doorbrak dankzij het programma Beste Zangers Van Nederland, zong de eerste avond voor haar vijfjarige zoontje het Volumia-nummer Afscheid. „Hij zat in het publiek en was in slaap gevallen, ondanks de herrie. Mijn moeder heeft hem wakker gemaakt toen ik het podium opkwam. Dus hij was er net op tijd helemaal klaar voor.”

De laatste avond zong Glennis het nummer voor Gordon. Ze lacht: „Ik heb er op dat moment echt aan gedacht. Maar het afscheid nemen was natuurlijk aan de andere Toppers die zeven jaar met elkaar dit feest hebben gemaakt.” Als het aan Glennis ligt, staat ze de volgende keer weer in de ArenA. „Ik ben bezig met een eigen concert, maar voor een volle ArenA moet ik nog net iets meer hitjes scoren”, lacht ze. „Maar als de Toppers mij volgend jaar weer vragen, ben ik er zeker bij; het was een heerlijke ervaring.”