Glennis Grace vond het in eerste instantie erg moeilijk om de verliefdheid voor haar drummer Robert toe te laten. "Mijn hart zei ja, maar ik deed steeds nee. Ik verzon steeds een andere smoes", zegt de zangeres in De Telegraaf. "Misschien was ik wel bang voor vlinders."

Grace durfde pas na aanmoediging van haar zoontje Antony, die ze kreeg uit een eerdere relatie, toe te geven dat ze verliefd was op de drummer van haar band. "Twee weken later haalde ik Antony uit school en ik vertelde dat Robert bij ons thuis zat en dat hij zou blijven slapen. Hij was oprecht blij: hij wil zijn mama zo graag gelukkig zien."

Het stel is inmiddels drie maanden samen en heeft het in het begin rustig aan gedaan. "We hebben heel voorzichtig gedaan met elkaar. Ik wilde haar niet kwetsen en zij mij ook niet", legt Robert uit. De drummer is erg blij met de zangeres. "Glennis is zo puur en eerlijk. Ik heb nog nooit eerder zo’n vrouw ontmoet."

De 35-jarige Grace heeft het ook fijn met haar vriend. "Robert is een zorgzame schat, waarmee ik ook gek kan doen. Hij heeft elke dag wel iets nieuws te melden. En hij accepteert me zoals ik ben." In de toekomst wil het paar graag samenwonen. Ook een baby sluit Grace niet uit. "Ik zou nog wel een tweede kindje willen.