Glennis Grace heeft eindelijk haar ware liefde ontmoet. Sinds kort vormt de 35-jarige zangeres een koppel met de vijf jaar jongere drummer van haar band, Robert Biesewig. "Het klinkt als een ‘überfout’ cliché, maar deze man tilt mijn leven naar een hoger niveau", zegt de zangeres in het AD.

"Robert geeft mij, van nature een drukke tante, rust", legt Glennis uit. "Sinds ik bij hem ben, blijk ik eindelijk de zeven jaar met mijn vorige partner te kunnen verwerken. Door Robert groeit, twee jaar na de breuk, het besef wat er goed en fout zat in die relatie."

De zangeres kent haar nieuwe liefde al twee jaar, maar het duurde even voor de vonk definitief oversprong. "Ik vond hem best leuk, maar mijn hoofd stond nog niet naar een nieuwe liefde omdat ik net bij de vader van Anthony weg was." Toen ze Biesewig een paar maanden na hun eerste ontmoeting weer zag, herkende ze hem niet meer. "Hij had zijn leven drastisch omgegooid, was gezond gaan leven en een stuk slanker. Robert begon me te fascineren." Tijdens repetities voor het concert dat de zangeres in september gaf in de Heineken Music Hall, kwamen de twee bij elkaar.

Dat ook haar 7-jarige zoon Anthony blij is met Robert, maakt Glennis ‘de gelukkigste vrouw op aarde’. "De afgelopen jaren heeft mijn zoontje mij regelmatig verdrietig gezien." De zangeres brak met de vader van Anthony en had een relatie met een getrouwde man. "Anthony heeft me vaak zien huilen. Nu hij ziet dat ik weer happy ben, is hij een stuk relaxter."