De single met bijbehorende videoclip zal gebruikt worden als titelsong voor de bioscoopfilm ‘Smoorverliefd’. De verschillende opnamelocaties van de film zijn dan ook veelvuldig terug te zien in de videoclip.

Deze romantische feel good movie met in de hoofdrollen Susan Visser, Anna Drijver en Johnny de Mol draait om de romantische verwikkelingen in de turbulente levens van vier vrouwen in Den Haag. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes. ‘Ondanks Alles’ past dan ook als thema erg goed bij de film. De nieuwe single van Glennis Grace die over een oude liefde gaat, heeft veel raakvlakken met de film. "Wij zijn dan ook verheugd met het feit dat de beste zangeres van Nederland verantwoordelijk is voor de titelsong van de film", aldus de producent van ‘Smoorverliefd’.

Op dit moment is Glennis druk bezig met de opnames van haar nieuwe album wat dit najaar moet uitkomen. "Momenteel zit ik veel in de studio waar ik samen met Edwin Evers hard werk aan de songs voor het album. We hebben echt een te gek team met schrijvers waaronder John Ewbank, Nielson, Bløf en Edwin zelf en daar ben ik ontzettend trots op. Ik kan niet wachten om de nieuwe songs aan mijn fans te laten horen", laat de enthousiaste zangeres weten.

Naast het uitbrengen van de nieuwe single en de voorbereidingen van het nieuwe album, is de zangeres ook druk bezig met haar concert in de Heineken Music Hall op 14 september. "We zijn nu bezig om de juiste songs te selecteren en dat is nog best een puzzelwerk. Je wilt zoveel laten horen op zo’n avond en er is gewoonweg te weinig tijd. We hebben dit jaar ook gekozen voor een decor en de tekeningen zien er al waanzinnig uit", aldus Glennis.