Gisteren heeft Glennis Grace een aantal namen bekend gemaakt, van haar gastartiesten voor het komende HMH concert. Dit concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam is op 14 september.

The Opposites, Jandino Asporaat en Edwin Evers zullen de zangeres supporten tijdens haar concert. Een mooie rol is weggelegd voor componist en tekstschrijver John Ewbank. “Het belooft echt waanzinnig te worden, maar wat het precies is houden we nog even geheim”, aldus de zangeres.

De gastartiesten maakte de zangeres vanavond zelf bekend aan de desk van Shownieuws. “Het is een rijtje om trots op te zijn!”, aldus een enthousiaste Glennis. Twan en Willem van The Opposites zijn goede vrienden van de zangeres en ze vindt het daarom ‘te gek’ dat beiden heren tijd vrij gemaakt hebben om aanwezig te zijn tijdens het concert. “Uiteraard gaan we samen zingen! ”Edwin Evers en Jandino Asporaat zijn ook van de partij.

Met Edwin Evers heeft Glennis het succesvolle duet ‘Wil je niet nog 1 nacht’ opgenomen die zeker niet mag ontbreken tijdens het concert. Daarnaast was Jandino vorig jaar als alterego Judeska de grote verrassing van de avond en willen we dit jaar proberen om dat moment te overtreffen.

GLENNIS GRACE IN CONCERT

Gastartiesten: The Opposites, John Ewbank, Edwin Evers & Jandino Asporaat
Zaterdag 14 september, Heineken Music Hall te Amsterdam
Entree: € 39,50,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop via: Ticketpoint.nl of 0900 – 9000 8000 (45 cpm)