Het is officieel: Glennis Grace is vanaf nu een artiest met een échte nummer één hit! De zangeres voert met haar versie van Afscheid de Single Top 100 aan.

Met haar eerste échte hit gaat een langgekoesterde droom in vervulling. ‘Jongens het is echt zo nu, ik heb hem de nummer 1!!! Ik ga nu naar mijn management om het te vieren! OMG!!!" juicht Glennis op Twitter.

Eerder bestormde het nummer de ITunes hitlijst. "Ik zit hier thuis en zie dat het gebeurt gewoon! Nu op 4 going out of my mind!!!", schrijft de zangeres op haar Twitter. Nadat ze vroeg in de ochtend al haar hoop uitsprak een nummer 1 hit te scoren: "Brengen jullie mij naar de nummer 1 waar ik zoooooooo lang op gewacht heb? "

Glennis vertolke ‘haar’ uitvoering van Afscheid voor het eerst in het TROS-programma De Beste Zangers van Nederland. Hierop werd ze overspoeld door positieve reacties. "Natuurlijk had ik dit gehoopt, maar dat het zo immens zou worden ontvangen had ik nooit durven dromen. Alle reacties van fans en kijkers van het programma geven mij echt een enorm goed gevoel en waardering. Dit had ik nooit verwacht!”