Gordon heeft weer vlinders in zijn buik. "Ik heb momenteel een heel leuk iemand, maar ik ga niet in details treden, want daardoor zijn eerdere relaties ook beschadigd geraakt", zegt de zanger in Viva.

"Ik moet hem beschermen, voordat iedereen er weer op duikt", vindt de 45-jarige Gordon, die zijn vorige relatie in september zag stranden. "Maar het is wel heel leuk hoor. Oorspronkelijk komt hij uit het oosten van het land. En hij is yogaleraar."

Ademen door buik
"Door hem ben ik wel bezig met ademhalingsoefeningen", gaat Gordon verder. "Mijn adem zit te hoog, hij moet door je buik. Da’s moeilijk hoor, door je buik ademen. Hij leert me dat. Hij straalt ook zo’n rust uit, ongelooflijk. Wat dat betreft zijn we echt yin en yang."

Ondanks al zijn verbroken relaties gelooft Gordon dan ook nog steeds in de liefde. "Jazeker. Ook hij kwam weer op een moment dat ik dacht: schiet mij maar de boom in. Dus ja, dan kun je niet anders dan erin geloven."

Samenwonen
De zanger is zelfs van plan om te gaan samenwonen. "Maar niet hier", verwijst hij naar zijn huis in Blaricum. "Hier heb ik te veel meegemaakt. Ups, downs, alles. Ik ben klaar met dit huis, met Blaricum. Ik noem het inmiddels Begraficum, haha."

Wat Gordon ook wil, is een eigen onemanshow in het theater. "En dan echt met de meest grove verwensingen en grappen en gekkigheid", legt hij uit. "Daar heb ik zin in. Sterker nog, ik ben er al mee bezig, ik ben nu al grappen aan het bedenken."