Gordon hoopt met zijn single ‘Sugar baby love’ een hit in handen te hebben. "Ik moet toch zeker wel een plaatsje in de top tien kunnen halen zonder dat ik ze zelf allemaal opkoop", vertelt de zanger aan Novum Nieuws.

‘Sugar baby love’, dat maandag verscheen, is een cover van het nummer van The Rubettes. "Het jeugdsentiment straalt er vanaf", bekent de zanger. "Ik kom uit 1968, dus ik was een jaar of zeven toen het uitkwam."
De single loopt vooruit op het album ‘A song for you’, een coveralbum met nummers van artiesten als Donny Hathaway, Gladys Knight en Barry White, dat op 24 oktober verschijnt. "Ik hoop dat mensen nu eens naar de artiest en de muzikant in mij gaan luisteren en even door het beeld heen prikken dat ze van mij hebben door programma’s als Over de Vloer en Gillend naar Huis", vertelt hij.

De 40-jarige presentator is benieuwd naar de reacties op het album, dat hij ook produceerde. "Het album is al goud bij voorintekening, dus dat is op zich een goed teken", glundert hij. "Dat vind ik helemaal te gek."

Gordon is de laatste jaren vooral actief in de televisiewereld. Maar als hij zou moeten kiezen tussen presenteren en zingen, kiest hij absoluut voor het laatste. "Zingen is altijd mijn grote passie geweest en dat zal ook altijd zo blijven", vertelt hij. Toch stamt zijn laatste soloalbum ‘Met hart en ziel’ uit 1999. "Ik heb gewoon te veel dingen ernaast gedaan, zoals radio, televisie en noem maar op. Er is gewoon geen tijd voor geweest en nu heb ik er tijd voor gemaakt."

Gordon boekt u bij Twilight Entertainment