RTL 4 brengt vanaf januari 2011 dé nieuwe spelsensatie ‘Minute to Win It’ prime time op de zaterdagavond. De nieuwste gameshow uit Amerika, die gepresenteerd zal worden door Gordon, heeft zelfs al een prijs in de wacht weten te slepen voor de beste nieuwe spelshow en is ook in Duitsland, Brazilië en Australië te zien.

In ‘Minute to Win It’ gaat het er om dat de kandidaat tien behendigheidsspelletjes, elk binnen één minuut, succesvol moeten hebben gespeeld. Lukt dat, dan wint hij of zij €100.000. Per gewonnen spel gaat de kandidaat door naar de volgende ronde. Er is een aantal safety zones waar ze op terug kunnen vallen mocht het volgende spel niet worden volbracht binnen één minuut.

Alle spellen worden uitgevoerd met huis-, tuin- en keukenartikelen en bij elk spelonderdeel gaat het niveau omhoog. Bovendien gaat de vermoeidheid ook parten spelen, waardoor de concentratie kan afzwakken. Een zenuwslopende, maar ook humoristische spelshow, waarbij Gordon samen met het publiek de kandidaten door de opdrachten heen coacht.

Gordon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:sterren.nl