Het heeft 20 jaar geduurd, maar Gordon heeft in de eerste week van 2011 eindelijk weer een nummer 1 hit te pakken.

Gordon staat in de Album Top 100 samen met het door hem opgerichte en bedachte concept Los Angeles, the Voices, op nummer 1.

Hoewel de zanger uiterst succesvol is geweest in zijn muzikale carrière met vele grote hits waaronder zijn ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (wekenlang op nummer 1 in 1991), lukte het hem de afgelopen 20 jaar niet meer de nummer 1 positie te veroveren.

"Ik ben zo onder de indruk van hoe het allemaal is gelopen, het waren zulke moeilijke maanden met het verlies van mijn moeder", laat de zanger via zijn woordvoerder weten. "Dat dit zo door het publiek zou worden gewaardeerd heb ik alleen maar kunnen dromen en durven hopen."

‘Goor’ weet ook zeker dat zijn moeder trots op hem zou zijn. "Ik ga het uitbundig vieren, dat heb ik lang niet gekund omdat ik dat niet gepast vond naar mijn moeder toe maar wat zou ze dit geweldig hebben gevonden en wat zou ze willen dat ik een fles champagne open trok. Dat ga ik ook doen en alle jongens bellen, de hele wereld om te vertellen dat we op nummer 1 staan!!!!"

Los Angeles, the voices boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf