Gordon gaat voorlopig toch niet op wereldreis. De zanger was van plan vanaf volgende maand drie maanden te gaan reizen, maar ziet daar toch van af. "Ik heb mijn wereldreis zo goed als afgezegd", vertelde Gordon maandag in RTL Boulevard.

Gordon zei in mei nog dat hij het ‘niet meer trok’ in Nederland en ‘weg moest’. Een paar maanden later denkt de zanger daar kennelijk anders over. In plaats van de wereld verkennen gaat Gordon op tournee in het Caribisch gebied. Daar treedt de zanger, die zondag zijn nieuwe album presenteerde, een maand lang op.

Volgens showbizzkenner Albert Verlinde heeft Gordon voorlopig geen tijd voor reizen. De zanger zou met RTL onderhandelen over een groot contract dat onder meer een talkshow behelst.

Gordon voelt zich niet alleen beter in Nederland, ook voelt hij zich beter als vrijgezel. "Ik ben nu toch wel redelijk hersteld na weer een gebroken hart", vertelde de zanger, die zijn relatie met acteur Wesley Mutsaars in september zag stranden. "Dat is altijd heel zwaar. Je moet afscheid nemen van iemand waar je toch heel gek op bent, maar we zijn nog goede vrienden. En daar gaat het mij uiteindelijk om, dat je niet in onmin leeft."

Volgens Gordon heeft ‘niets vreemds’ de breuk met Wesley veroorzaakt. "Ik draag hem nog steeds een warm hart toe en hou nog steeds van hem. Soms is het een onmogelijke liefde. Maar je weet nooit wat de toekomst brengt."