Gordon blijft naar eigen zeggen gewoon deel uitmaken van de Toppers. Woensdag dook opnieuw een verhaal op over het aanstaande vertrek van de zanger. Ditmaal zou Rene Froger, die aan de wieg van het vrolijke trio stond, aansturen op een vertrek van Gordon. De krullenbol zou niet meer in het concept van de Toppers passen.

"Er is geen sprake van een vertrek", laat Gordon via zijn woordvoerder weten. "Ook wordt hij niet uit de Toppers gezet." Verhalen over een al dan niet gedwongen vertrek van Gordon doen al maanden de ronde. Vorige maand zeiden ingewijden dat de verhouding tussen de zanger en de manager van de Toppers zo verstoord was dat Gordon uit de groep zou worden gezet.

Ditmaal beweren bronnen rond het zangtrio dat René zijn collega niet langer bij de Toppers vindt passen. "Onzin. Het is al maandenlang hetzelfde verhaal. Met manager Benno is twee weken geleden alles uitgesproken."

De Telegraaf stelde woensdag dat de Toppers een Tros-cruise hebben afgezegd naar aanleiding van de personeelswisseling. Gordons woordvoerder zegt van geen cruise te weten. "Ik heb die ook nooit in de agenda zien staan."

De Toppers willen nog niet reageren op het bericht, zij komen volgens een woordvoerder later woensdag met een reactie.

Gordon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.