De EO heeft zanger Gordon gestrikt voor de tv-serie Op zoek naar God. Eerder verleenden de presentatoren Catherine Keyl en Henny Huisman en onze eigen Wilma Nanninga hun medewerking aan dit spraakmakende programma.

Gordon is een van de drie bekende Nederlanders die dit jaar gesprekken aangaan over het geloof. Het programma krijgt daarmee een andere opzet. De nieuwe serie wordt ontwikkeld voor Nederland 3, waarmee de omroep zich wil richten tot een jonger publiek. „Gesprekken aangaan over God zijn voor de EO een belangrijke drijfveer”, aldus de EO-woordvoerder.

Gordon laat in de krant weten het heel moedig van de EO te vinden „om een openlijk homoseksueel en controversieel persoon als ik te vragen.” De EO-woordvoerder zegt hierop: „We ontvangen voortdurend gasten in onze programma’s die anders denken. Dan komt het verschil ter sprake. Onderling praten met gelijkgestemden is natuurlijk ook prima, maar het is juist veel spannender en positiever om gesprekken over het geloof te voeren met mensen die er anders over denken. We zijn daarom ontzettend blij met Gordon.”

Gordon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:telegraaf