Gordon heeft grote zorgen om zijn ernstig zieke moeder, maar heeft tot zijn verdriet geen steun gekregen van mede-Topper Rene Froger, die onlangs zijn ouders verloor.

Gordon was te gast bij Carlo en Irene in Life4You, waar hem werd gevraagd hoe het nu zit met de toekomst van de Toppers. Dit omdat ex-Topper Gerard Joling eerder liet weten te zijn benaderd voor een Toppers-comeback, en er geruchten waren dat Gordon uit de Toppers zou worden gezet.

Goor antwoordde: "Ik weet het echt niet. Ik heb Rene Froger, die de Toppers bedacht, al lang niet meer gesproken. Hij weet dat mijn moeder ernstig ziek is, en hij weet hoe ellendig dat is. Rene heeft onlangs zowel zijn vader als moeder verloren en dat is heel erg moeilijk voor hem. Maar ik had een smsje wel netjes gevonden. Ik heb helemaal niets gehoord. Dat vind ik heel erg jammer."

Maar hij had ook een spierwit lichtpuntje meegenomen… Goor introduceerde de witte chihuahua Reus als zijn nieuwe bedpartner. "Ik vind een hond gewoon gezellig. Ik heb altijd honden gehad. Hij slaapt ook naast me en ik kan hem overal mee naartoe nemen."

Gordon of Rene Froger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 bron:telegraaf