Gordon is weer in gesprek met het management van de Toppers. De geruchten doen de ronde dat Goor terugkeert op zijn oude plek bij de Toppers. "We zijn inderdaad nog in gesprek met Gordon", vertelde een woordvoerder van het trio zaterdag. "Hij is alleen niet de enige, we zijn met drie mensen in onderhandeling."

De zegsman wil nog niet onthullen wie de potentiële Toppers zijn. Ook de woordvoerder van Gordon houdt zijn kaken stijf op elkaar en wil er voorlopig nog niets over kwijt. Goor stapte begin september op na vele geruchten over een al dan niet gedwongen vertrek.

Sindsdien blijft het gissen wie zijn plek opvult en op het podium springt met de overgebleven Toppers Jeroen van der Boom en René Froger.

De Toppers begonnen in 2005 met Gerard Joling, Gordon en René Froger. Na onenigheid tussen Joling en Gordon, hield Joling het voor gezien. Jeroen van der Boom vulde zijn plek op.

Na vier jaar gooide ook Gordon de handdoek in de ring. Wie zijn plaats moet opvullen houdt de gemoederen al tijden bezig.

Gordon Boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

bron:Novum