Terwijl Ton Koopmans bezig was met de bouw van zijn nieuwe huis en Gerard Koopmans bezig was met het verbouwen van zijn huis zijn de Gebroeders Ko vanmiddag verrast door Roy Donders en platenbaas Adrie van den Berk.

Het duo werd verrast doordat ze een Duitse Gouden Plaat aangereikt kregen voor 100.000 verkochte albums van Amigos met de door de Gebroeders KO geschreven NR1 Hitsingle “ Santiago Blue “.

Na de eerdere hit successen en NR1 singles in het Duitse Feest Circuit nu dus groot succes in der Volksstumliche Musik voor de Componisten/Tekstschrijvers die hun draai echt gevonden hebben bij onze Oosterburen waar zij inmiddels meer dan 30 liedjes uit hebben met diverse Duitse Artiesten.

“ Niet normaal wat er allemaal in Duitsland met onze liedjes gebeurd “ laat een Dolblije Ton Koopmans weten “ en door dit succes zijn we ook gevraagd om 1 of 2 nummers voor Helene Fischer te schrijven , dat is gewoon een Megaster in Duitsland “.

“ Dit is de kerst op de taart , maar ik hoop dat er nog vele taarten zullen komen “ vult Gerard Koopmans aan “ onze nieuwe single “ Kom maar in mijn Kano” is net uit in Nederland en nu al hebben we een tiental verzoeken van Artiesten uit Duitsland of ze a.u.b. het liedje mogen coveren , dat is toch Geweldig “.