Volkszanger Stef Ekkel ontving afgelopen week, een gouden plaat voor zijn single "De Woonboot". Van deze single werden ruim 20.000 exemplaren verkocht.

De uitreiking vond plaats in het live uitgezonden programma "Tijd voor Max". Johnny Hoes in hoogsteigen persoon, had de moeite genomen om zijn pupil met een gouden plaat te verblijden. Stef toonde zich blij verrast en bedankte het Nederlandse volk voor de geweldige steun.

De inmiddels 92-jarige Johnny Hoes componeerde honderden hits en ontdekte legendarische artiesten als de Zangeres Zonder Naam, Henk Wijngaard en Doe Maar. Johnny zei onlangs in de Telegraaf dat hij Stef Ekkel ziet als zijn opvolger en noemde hem een groot talent.

Stef Ekkel uit Kampen timmert inmiddels al meer dan 10 jaar succesvol aan de weg en had vele, grote hits met o.a. "Op Een Terrasje", "Sierra Madre" en recentelijk de zomerhit: "Ik schrijf je naam". Met "De Woonboot" scoorde hij zijn grootste hit tot nu toe. "De Woonboot" stond 18 weken in de Mega Top 100, stond nummer één in de Nederlandstalige hitlijsten en is inmiddels uitgegroeid tot een heuse klassieker.

Momenteel staat "De Smokkelaar", het duet van Stef Ekkel en Johnny Hoes, hoog in de diverse Nederlandse hitlijsten: nummer 15 in de Mega Top 100 en nummer 4 in de RADIONL top 30.

Stef Ekkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.