Na zoveel jaren heeft Rene Schuurmans eindelijk een ruim verdiende “Gouden Award“ ontvangen voor één van de grootste Nederlandstalige hits “Laat de zon in je hart”.

René Schuurmans is met ‘Bij ons in Brabant’ inmiddels 3 jaar op rij de muzikale afsluiter van het populairste Carnavalsprogramma “3 uurkes vurraf” en geeft daarmee het officieuze startschot van het Brabantse Carnaval. Voor René is het de start van een podium marathon. Als rasechte Brabander zit de Carnaval in zijn bloed en viert hij dit feest groots in het land. Speciaal voor de Carnaval is er een aangepaste feestelijke gage.

 

René mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden.
Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, en tijdens de carnaval oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Hits zoals, "Bij ons in Brabant", "Laat de zon in je hart’, "Hela, Ho", "Als ik haar zie", " Ik ben nou eenmaal zo" en "Mooie meisjes" heeft hij op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening is.
 

De agenda voor carnaval 2020 is nu open !!!!

Gage: € 3.250,-
Carnavalsgage: € 2.495,-
Gages zijn excl. buma en btw