Na alle breuken en scheidingen van het afgelopen jaar is de verzoening van Gerard Joling en Gordon een welkome afwisseling. Manager Benno de Leeuw is de afgelopen weken weliswaar dertig jaar ouder geworden, maar de oplossing is er wel: de mannen hebben goed met elkaar gesproken en gaan verder als kwartet. Geer, Goor, Rene én Jeroen op één podium.
Dit had niemand kunnen denken!

Oprichter van de Toppers Rene Froger benadrukt dat het publiek inmiddels weet wat het van de Toppers mag verwachten
. „Dit droomscenario is daarom voor iedereen goed.” Zowel de mensen die Gerard als de mensen die Gordon leuk vinden worden nu bediend.

Benno de Leeuw: „Nadat de media afgelopen zomer vele malen insinueerden dat Gordon de Toppers zou moeten verlaten, heeft de zanger besloten de eer aan zichzelf te houden. Begin september stapte hij teleurgesteld op.”

Benno en Rene zeggen in koor: „De aanhoudende negatieve pers over Gordon hebben we vaak als onterecht ervaren. We hadden de speculaties over een mogelijk vertrek eerder de kop in moeten drukken. We hebben Gordon in al die jaren leren kennen als een fantastisch mens en een oprecht persoon, die regelmatig door zijn uitgesproken manier van communiceren verkeerd begrepen wordt. We zijn heel blij dat hij weer terug is. Maar net zo blij zijn we met de terugkeer van Gerard Joling.”

Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en/of Gordon boeken? Informeer vrijblijvend.

 

bron:telegraaf