Guus Meeuwis is een groot fan van karaoke. Meeuwis wil kennelijk ook dat anderen de smaak te pakken krijgen, want vanaf 12 november is zijn nieuwe single ‘Laat mij in die waan’ te downloaden via de zogenoemde Singstore, de online winkel van het meezingspel Singstar. De single wordt op dezelfde dag gelanceerd.

Fans kunnen in hun huiskamers ongegeneerd met het nieuwste nummer van Meeuwis meeblèren. Maar ook de evergreens van de zanger zoals ‘Per spoor’, ‘Het is een nacht’ en ‘Verliefd’ kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens een avondje meezingen. Zelf houdt de ‘Kedeng, kedeng’-zanger regelmatig karaokefeestjes. Meeuwis vindt dit spel vooral leuk omdat ‘anderen dan ook eens kunnen zingen’.

Tijdens deze avonden gaat de zanger het liefste voor Nederlandstalige nummers. "Maar Elvis Presley of Frank Sinatra vind ik ook leuk om te doen", vertelde hij tegen Novum Nieuws. Goed nieuws voor de mensen die hun muzikale talenten ook eens op het podium willen etaleren. Want in de ochtendshow van Edwin Evers gaat er maandag een speciale actie van start waarbij de luisteraars kans maken om tijdens het zogeheten Singstar-concert samen met Guus een duet te zingen.

Tijdens het Singstar-concert op 1 december in de Amsterdamse Melkweg zingt Meeuwis niet alleen zijn eigen repertoire maar ook nummers van Elvis Presley of de Black Eyed Peas. Fans mogen namelijk een paar nummers uitkiezen die de zanger ten gehore gaat brengen.

Guus Meeuwis boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.