Voor de 24-jarige Charissa uit Limmen kwam een droom uit: zij stond afgelopen week op het podium staan met haar grote idool Guus Meeuwis. Tijdens een exclusief SingStar-concert in de Melkweg in Amsterdam bracht zij samen met Meeuwis twee van zijn grootste hits ten gehore: ‘Ik tel tot drie’ en ‘Het is een nacht’.

Het optreden in de Melkweg was de afsluiting van een succesvolle samenwerking tussen Meeuwis en Sony. Om de Nederlandse muziek in SingStar te promoten, lanceerde hij op 12 november zijn nieuwste single, ‘Laat mij in die waan’, gelijktijdig met de traditionele kanalen in de SingStore, de online winkel van het populaire meezingspel SingStar.

Tijdens een gesprek voorafgaand aan het concert gaf Meeuwis toe een grote karaokefan te zijn. SingStar was dan ook al thuis aanwezig. “Mijn dochter zingt vooral ook graag. Die vindt het gewoon leuk om te doen en muziek is thuis altijd aanwezig. Dus dan is dit een goeie,” aldus de Brabantse zanger.

Hij raadt andere Nederlandse artiesten ook zeker aan om samen te werken met Sony. “Ja, ik heb er van genoten. Volgens mij hebben we het voor elkaar gekregen om een leuke actie in elkaar te draaien en die eindigt hier in de Melkweg. Het draait uiteindelijk om de muziek. Het zingen is gewoon leuk en dat willen we naar voren brengen.”

Guus Meeuwis Boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.