Guus Meeuwis heeft een liedje voor Frans Bauer en zijn vrouw Mariska geschreven. Het liedje wordt misschien de nieuwe single van de zanger uit Fijnaart.

Guus Meeuwis heeft een nummer voor Frans Bauer geschreven. Bauer onthulde maandag tijdens een radio-uitzending van Omroep Brabant dat het nummer misschien de eerste single van zijn nieuwe album wordt.

Meeuwis schreef het nummer speciaal voor Frans en zijn vrouw Mariska. Bauers’ nieuwe single komt over vier weken uit, zijn nieuwe plaat volgt hoogstwaarschijnlijk in oktober. De volkszanger uit Fijnaart had maandag niet alleen muzieknieuws voor de regionale omroep. Ook maakte hij bekend dat hij nog twee jaar het programma Bananasplit zal presenteren.

Bauer was maandag in de studio om de Brabantse Top 900 te presenteren. Twee weken lang schuiven bekende Brabanders aan in de studio om de hitlijst bekend te maken. De Top 900 wordt net als vorig jaar aangevoerd door ‘Brabant’ van Guus Meeuwis. Bauer was maandag de eerste bekende Brabander die de radiostudio in dook, dinsdag is het de beurt aan Sandra Reemer. Ook Jan Marijnissen, Corry Konings en Albert Verlinde kruipen de komende dagen achter de radioknoppen.

Frans Bauer en/of Guus Meeuwis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.