Guus Meeuwis en Marco Borsato hebben samen nog geprobeerd om The Entertainment Group te redden van een faillissement. De Brabantse zanger, die net als Marco Borsato onder contract staat bij het bedrijf en naar verluidt nog flink wat geld tegoed heeft, vertelde dinsdagavond in RTL Boulevard zijn verhaal.

"We zijn er dag en nacht mee in de weer geweest om TEG te redden. Dat is helaas niet gelukt", vertelt Guus Meeuwis in RTL Boulevard. Het was Borsato die contact opnam met Meeuwis om samen te zoeken naar een oplossing. "Guus, we moeten onze schouders hieronder zetten." Dat het probleem niet meer bleek op te lossen viel rauw op hun dak.

"Marco heeft gevochten als een beer. Ik heb gezien hoe hij TEG overeind heeft proberen te houden. Hij heeft zich vooral beziggehouden met waar hij goed in is, zingen. En de andere partij deed zijn werk misschien iets minder", vertelt Meeuwis. "Er wordt nu van alle kanten steun aangeboden, ik moet nu gaan uitzoeken wie ons zou kunnen gaan helpen."

Op de vraag of Meeuwis niet heel erg boos is door de situatie, antwoordde de zanger dat hij liever eerst een goed overzicht van de situatie krijgt. "Laten we er vanuit gaan dat er een heel scala van gevoelens bij komt kijken. Die moet ik nog een plek geven." De zanger laat weten dat het drama bij TEG geen gevolgen heeft voor zijn aankomende theatertoer.

Guus Meeuwis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.