Sinterklaas is nog maar net in het land of het regent al cadeaus voor Guus Meeuwis! Gisteravond, 15 november, mocht de zanger in Carré twee Gouden en één Dubbel Platina Plaat ontvangen van de goedheiligman.

Als eerste kwam er een Gouden award voor het vorige week uitgekomen album Het Beste van Guus Meeuwis, dat is samengesteld ter viering van het 15-jarig artiestenjubileum van de zanger. Speciaal voor dit overzichtsalbum selecteerde Meeuwis zelf 20 nummers uit zijn oeuvre. Het tweede pakje was een Gouden plaat voor de registratie van de stadionconcerten Groots met een zachte G 2010. Om het feest compleet te maken had Sinterklaas nog een laatste cadeau meegebracht; een Dubbel Platina plaat voor het onlangs met een Edison bekroonde studioalbum NW8!

“Drie bekroonde platen, ik vind het echt geweldig! En om ze dan van Sinterklaas te krijgen is natuurlijk helemaal leuk. Een grote verassing. Vooral Goud voor het nieuwe verzamelalbum had ik niet verwacht. Die is pas drie dagen uit!” aldus een opgetogen Guus Meeuwis.

Guus Meeuwis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een optreden.

 

bron:Sterren.nl