Hans Klok is afgelopen weekeinde verwikkeld geraakt in een vechtpartij. De illusionist fietste zaterdag naar huis, na een avondje stappen in Haarlem, toen hij door vier dronken passanten werd uitgescholden voor ‘kankerhomo’. De 20-jarige zoon van zijn ex-vriend Frank, Jesper, was mee met Klok en diende de mannen van repliek. "Met name hij kreeg behoorlijke klappen", vertelt de entertainer woensdag in De Telegraaf.
Jesper moest uiteindelijk met een blauw oog naar de dokter. "Ik sloeg ook van me af, maar Jesper probeerde mij te beschermen, omdat ik natuurlijk niet met een blauw oog op het podium kan staan", legt Klok uit. "Ontzettend lief van hem."
Hoewel de politie zaterdagnacht heeft gezocht naar de daders, was van hen geen spoor te bekennen.
De 39-jarige illusionist laat het er niet bij zitten en wil deze week nog aangifte doen van mishandeling, iets dat de zoon van zijn ex al heeft gedaan. "Van dit zinloos geweld wordt heel Nederland doodziek", stelt Klok. "Alleen al iemand uitschelden voor ‘kankerhomo’ vind ik uitermate ordinair en kwetsend. En dat ze er meteen op los slaan, is natuurlijk helemaal niet te bevatten."

Hans Klok boekt u bij Twilight Entertainment