Dj Hardwell staat vrijdag en zaterdag met zijn nieuwe show I Am Hardwell – United We Are in de Ziggo Dome. Voor die tijd moet er nog wel het een en ander gebeuren, vertelt de beste dj van de wereld aan het AD.

“Mijn team is er helemaal klaar voor, maar ik moet nog een heleboel puntjes op de i zetten”, aldus Hardwell die het allemaal heel spannend vindt.

Robbert van de Corput, zoals de dj eigenlijk heet, legt uit dat het heel spannend is. Naast de nieuwe show presenteert de dj ook zijn eerste artiestenalbum waar hij twee jaar aan werkte. “Het is een heel fijn gevoel dat ik die nummers, die echt helemaal van voor tot achter van mezelf zijn, nu met de wereld kan delen.”

Hardwell begint zijn show vrijdag al om 19.30 uur en tijdens deze avond wordt er geen alcohol geschonken in de Amsterdamse concerthal. Dat doet hij speciaal voor zijn jongste fans. Robbert vertelt dat hij namelijk veel vragen krijgt van fans van 12, 13 en 14 jaar oud, die hem heel graag een keer live willen zien. “Ook zij hebben recht op een Hardwell-show.” De dj verwacht dan ook een bijzondere sfeer, met een zaal vol fans die voor het eerst van hun leven zo’n feest bezoeken. “Ik voel de verantwoordelijkheid ze een beetje op te voeden in deze wereld.”