Nederland is een gloednieuw gelegenheidsduo rijker: hét duo van het Nederlandse levenslied! Marianne Weber, die al ruim 20 jaar hit na hit scoort en meer dan 1.000.000 geluidsdragers verkocht, luidt het nieuwe jaar in met een wel heel bijzondere single.

‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ komt op 23 januari uit en wordt gezongen samen met… volkszanger John de Bever!
Muzikaal Nederland wacht gespannen op de presentatie van een unieke single, gezongen door een al even uniek duo: Marianne Weber & John de Bever. Beiden dragen het échte levenslied al hun gehele carrière een zeer warm hart toe en verrassen hun publiek graag met nummers die regelrecht uit hun muzikale hart komen.
Liefhebbers van het muziekgenre, dat nog steeds immens populair is, kunnen binnenkort een exclusieve single aan hun muziekcollectie toevoegen.

‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ heeft door het volkse karakter en een weergaloze samenwerking álles in zich om een ware publiekshit te worden.

Een meeslepende melodie, vergezeld van een tekst die uit het leven is gegrepen. Gezongen vol overgave. En met passie. Dát is ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’. Marianne Weber & John de Bever presenteren hun eerste duetsingle op 23 januari 2015 vol trots aan het Nederlandse publiek.