De komende weken zullen de mannen van ‘Helemaal Hollands’ hun reputatie als feestbeesten niet alleen op de bühne, maar ook in de platenzaken gaan waarmaken met optredens die toegankelijk zijn voor iedereen. Carlo en Leo zijn “HELEMAAL HOLLANDS”; twee heren bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens die altijd één groot feest van herkenning zijn. Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, op een avond kunnen wel meer dan 60 verschillende hits voorbij komen.

De instores die gepland staan van half januari tot half februari bestaan uit een optreden van het duo, waarna er natuurlijk tijd is voor foto’s en het signeren van de nieuwe single.

Het duo heeft eerder al twee albums opgenomen en voor 2010 staat het derde album op de planning. Het nieuwe jaar trappen de heren af met hun eerste nieuwe single ‘De Ober’, welke is geschreven door Jan Smit, Simon Keizer (Nick & Simon) en Kees Tol voor hun gelegenheidsact ‘Magical Trio’. Hiermee namen ze afgelopen jaar weer deel aan het jaarlijkse Volendammer Kermishit Festival. ‘De Ober’ werd dé hit van de Volendamse kermis en nu brengt Helemaal Hollands het nummer landelijk uit.

De verwachting is dat ‘De Ober’ de feesthit van 2010 wordt, zeker met carnaval in zicht!

Helemaal Hollands boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.